Telefon (+45) 86 16 47 55

I hjørnekontoret på Bredskifte Allé har Annemarie Langkilde pr. 1. april 2017 indtaget stolen som virksomhedens tekniske chef.

Ny teknisk chef til Arne Elkjær

Da den tidligere tekniske chef i Arne Elkjær i starten af året valgte at følge sin drøm om at starte egen virksomhed, skulle der findes en ny kollega, som med lignende erfaringsgrundlag og passion for ingeniørfaget kunne indgå i stillingen som teknisk chef.

Efter et mangeårigt samarbejde mellem kommune og ingeniørvirksomhed, var Annemarie Langkilde et naturligt ønske til stillingen.

– Som byggesagsbehandler i Aarhus Kommune, har Annemarie en faglig indsigt i meget forskelligartede byggesager med sig, og samtidig har stort set alle her på kontoret haft kontakt med hende i den ene eller den anden forbindelse. Så selvom hun er helt ny i Arne Elkjær, har vi allerede en bred fælles referenceramme, forklarer Michael Due, administrerende direktør i Arne Elkjær.

Teknisk chef med erfaringsgrundlag og visioner

Annemarie Langkilde har 25 års erfaring som byggesagsbehandler hos Aarhus Kommunes Center for Miljø og Energi. Hos Arne Elkjær er hun indtrådt som teknisk chef, hvor hun vil være nærmeste sparringspartner for virksomhedens ingeniører, bygningskonstruktører og tegnere i forbindelse med fagtekniske projekter.

– Jeg har kendt Arne Elkjær gennem mange år og altid haft stor respekt for virksomhedens måde at arbejde på og dets værdier, så da muligheden bød sig så jeg det som en fantastisk mulighed for at bruge mine kompetencer på en ny måde. I og med jeg tidligere har arbejdet i en offentlig forvaltning er der mange nye udfordringer ved at være flyttet over ”på den anden side af bordet”, men jeg håber, at jeg kan bringe mine erfaringer fra myndighedssiden ind i projekterne.

Som ny teknisk chef har Annemarie mange visioner for sin rolle i Arne Elkjær.

– Med mit arbejde vil jeg gerne være med til at styrke og støtte om op medarbejderne og deres faglige udvikling. Derudover bliver det centralt for mig at sikre, at vi som virksomhed har det rette fokus, dels på kvalitetssikring, på vores procedurer og på de rigtige it-værktøjer og dels på en faglig sammensætning, der matcher virksomhedens kunder og opgaver.

 

Kontakt Annemarie Langkilde

Nyhed - 21. november 2017

Sådan tager teamet hånd om Skudehavnens vigtige førstehåndsindtryk

Fundamentet er lagt for et godt samarbejde mellem CASA, KPF Arkitekter og Arne Elkjær. I...

Nyhed - 14. september 2017

Fantastiske konstruktioner og wienerschnitzel i Frankfurt am Main

I sidste uge hev vi i Arne Elkjær tre dage ud af kalenderen og drog...

Nyhed - 18. august 2017

DHL-stafetten runder Arne Elkjærs indsamling til Hospitalsklovnene af med stor succes

Med i alt 5.395 km i benene har løbeklubben i Arne Elkjær samlet kr. 37.367 sammen...