Telefon (+45) 86 16 47 55

Danske Hospitalsklovne

Danske Hospitalsklovnes primære formål er at sprede glæde blandt børn på danske hospitaler. Med humor, fantasi og nærvær gør de barnets ophold på hospitalet mere overkommeligt og øger barnets selvværd og styrke til bedre at håndtere sin egen situation.

Hospitalsklovnen er ofte en kikset person, som barnet kan grine af eller skælde ud på. Men hospitalsklovnen er også en ven, som barnet kan stole på og måske tale med om emner, der kan være svære at tale om.

 

Familier med Kræftramte Børn

Hos Familier med Kræftramte Børn brænder man for at kunne hjælpe de mange familier, som har brug for nogle lyspunkter, rådgivning og støtte i en tid hvor lykken ikke tilsmiler dem. De har brug for, at de bare engang imellem kan gøre ting, som er en selvfølge for andre børn og familier. For at dette kan realiseres, er der behov for økonomisk støtte fra både private og erhvervslivet.

 

Børneindsamlingen

Børns Vilkår er i daglig kontakt med børn fra hele Danmark og kæmper for, at alle børn skal få en god og tryg barndom. Hvert år snakker over 35.000 børn og unge med BørneTelefonen.

Hele året rundt – også juleaften – sidder de frivillige rådgivere klar til at tale med børnene, som ringer, når venskabet slår gnister eller forældrene skændes. Børnene spørger, hvad de skal gøre, når de føler sig uden for og fortæller om det, der næsten ikke er til at få sagt – om vold, misbrug og seksuelle overgreb. Børns Vilkårs målsætning er at rådgive og støtte alle de børn, som har brug for hjælp.

 

Muskelsvindfonden

Hvert år støtter vi Muskelsvindfonden når der afholdes Grøn Koncert rundt omkring i landet.

 

Nr. Bjert / Strandhuse IF

Nr. Bjert/Strandhuse IF er en mangfoldig idrætsforening med otte forskellige idrætstilbud. Foreningen har fokus på kvalitet, engagement og gode oplevelser både sportsligt og socialt. Vi er sponsor for Nr. Bjert/Strandhuse IF’s U10 fodbolddrenge.

 

Viborg HK

I Viborg HK vil man skabe den bedste håndbold via ihærdighed, respekt og vilje. Hos Arne Elkjær er vi sponsor for klubbens U10 håndboldpiger.

 

Viby IF

Viby IF Håndbold arbejder for at give alle spillere gode oplevelser med håndbold og fællesskab, og klubben har derfor fokus på både det sportslige og det sociale aspekt af foreningslivet. Vi støtter Viby IF’s drengehåndbold med spillertøj til to hold.

 

TRIF Badminton

Som forening arbejder TRIF (Thorsager Rønde Idrætsforening) for at tilbyde alsidige aktiviteter til alle borgere i Rønde og omegn, så der bidrages til folkesundheden i Syddjurs Kommune. Frivillige idrætsudvalg i TRIF, herunder Badminton, sikrer foreningen en stor variation af attraktive idrætstilbud, og tilbyder dermed både sportslig og social udvikling af foreningens medlemmer.

 

Skovbakken Håndbold

Skovbakken Håndbold arbejder med både elite- og breddehåndbold, og klubben lægger stor vægt på, at der er plads til alle spillere, ligesom der lægges vægt på det sociale fællesskab i klubben. Vi har sponseret klubben med spillertøj til et hold samt præmierne (90 stk. trøjer) til Bakkecup i maj, hvor der deltog 22 damehold og 22 herrehold.

 

Åbyhøj I.F. Fodbold

Åbyhøj I.F. er en af vores lokale idrætsforeninger, som tilbyder fodboldtræning på børne-, ungdoms- og seniorhold for såvel drenge som piger. Foreningen sikrer gode og sociale aktivitetstilbud til lokalområdet, og vi støtter Åbyhøj IF’s U14 drenge med spillertøj.

 

Bakken Bears

Bakken Bears bidrager løbende til udviklingen af basketball som sport i Danmark. Klubben ønsker at højne niveauet i den danske basketballrække og give fans verdensklasseunderholdning til kampene i Vejlby Risskov Hallen.

Sport handler primært om følelser, sejre, nederlag og alt det, der kommer ind imellem. Men det handler også om relationer og netværk. Gennem de senere år har vi været en del af  Bakken Bears’ erhvervsnetværk, hvor sponsorer taler sammen på kryds og tværs i forbindelse med arrangementer.

 

Massive Motorsport

Kørerne fra Massive Motorsport kæmper med om sejren i den danske DTC-serie (Danish Thundersport Championship).

 

Søften Spejderne

KFUM-Spejderforeningen, Søften Spejderne, arbejder for at give børn og unge mod til sammen at tage ansvar for en bedre verden. Det gør de ved at udvikle værdifulde kompetencer og skabe meningsfulde fællesskaber, som er attraktive for flere børn og unge. Søften Spejderne er frivilligt ledet, og i 2015 har vi støttet spejderne med et bidrag til en udlandstur til Østrig for unge spejdere.

 

BDM

Vi har støttet BDM (Brødremenigheden Danske Mission) til fremstilling og indkøb af inventar til en nyopført grundskole i Uvira i Den Demokratiske Republik Congo.

Grundskolen stod klar til at modtage op til 300 elever d. 1. september 2014.

Man tilstræbede, at næsten alt inventar skulle fremstilles eller købes lokalt. I forbindelse med opførelsen af grundskolen benyttedes lokale håndværkere, som arbejdede under ledelse af Daniels Bøytler, der boede i Uvira i forbindelse med byggeriet.

 

Svenstrup Badminton

I Svenstrup Badminton gør foreningens frivillige ildsjæle et stort arbejde for at tilbyde attraktive aktiviteter. Ugentlige træninger, turneringer og sociale arrangementer for hele familien er alt sammen med til at styrke fællesskabet i lokalområdet omkring Svenstrup.

 

JR Disko

JRdisko er nogle entusiatiske unge mennesker, som har gang i et rigtig godt koncept, som vi gerne vil hjælpe lidt på vej.