Telefon (+45) 86 16 47 55

Når vores projekter dækker alt fra boligbebyggelse med butikker i stueniveau og skoler til erhvervsdomiciler og renovering af ældre bevaringsværdige bygninger, så skal vi som ingeniørrådgiver kunne favne såvel variationen i opgaver ift. faglige kompetencer og samtidig som mennesker, kunne matche vores mange forskellige typer kunder. Det kræver alsidighed blandt vores medarbejdere.

Vi bidrager med noget forskelligt

”Her internt i virksomheden dyrker vi folks personligheder og måder at tilgå deres arbejde på. Vi bakker op om, at vi alle er forskellige og griber tingene an på forskellige måder. Vi taler åbent om typer og inspirerer vores medarbejdere til at sætte sig ind i andres måder at anskue tingene på”, forklarer Kasper Fey-Hansen, driftschef i Arne Elkjær A/S, og fortsætter.

”Mange af vores medarbejdere er problemløsere. De gør ikke noget stort væsen af sig, men de løser deres opgaver til UG og er meget pligtopfyldende. Samtidig har vi en gruppe medarbejdere, som sprudler af idéer og initiativer til at gøre vores projekthåndtering og hverdag sjovere, lettere og smartere. Og med forståelse og respekt for disse, og mange flere, persontyper, så kan vi som virksomhed og rådgiver langt bedre tilbyde vores kunder en samarbejdspartner, som giver mening både fagligt og personligt.”

Frihed i opgaveløsning

”Som mange andre ingeniørfirmaer, så arbejder vi med værktøjer og guidelines for at strømline vores projekthåndtering, men hvordan vores medarbejdere griber de forskellige opgaver an, lader vi være op til den enkelte. Vi tror på at frihed til opgaveløsning smitter af på arbejdsglæden og -kvaliteten”, forklarer Kasper Fey-Hansen.

Martin Jakobsen er projektleder, og han griber tingene an på en måde, som giver mening for ham i den rolle han udfylder.

”Som projektleder er det vigtigt for mig, at jeg kan være fleksibel over for vores kunder. Det er min erfaring at agiliteten er noget af det vores kunder værdsætter ved, at vi er en mindre virksomhed. Jeg er ofte nødt til at gå lidt på kompromis med, hvornår ting skal laves, fordi jeg gerne vil imødekomme en kundes behov. Det kan være til naturlig frustration for mine kolleger, men rådgivningen er vores kerneydelse, og derfor har det min prioritet”, forklarer han og fortsætter;

”Det kunne til gengæld aldrig falde mig ind, at lade mine kolleger stå alene tilbage med frustrationen over et valg jeg har truffet på deres bekostning – her er vi et team, og jeg tager hellere end gerne min del af opgaven med at få tingene til at gå op i en højere enhed. Som person anvender jeg ofte én-til-én-snakken med mine kolleger. For mig giver det mening, at få deres umiddelbare reaktion, så jeg har mulighed for at reagere, hvis der er behov for det.”

En alsidig medarbejderstab

Værdien i en alsidig medarbejderstab, som griber tingene an på hver deres måde, er en udfordring som i længden udgør et gode for virksomheden.

”Det kræver en del af os som lederteam at favne en meget alsidig medarbejdergruppe, men med målet om at ramme en medarbejderstab, som med deres persontyper langt hen ad vejen dækker de forskellige kundetyper vi arbejder med, så er vi på den måde langt bedre rustet til at matche vores kunder og deres projekter med en medarbejder, som giver værdi fra start til slut”, afslutter Kasper Fey-Hansen.

Nyhed - 20. november 2018

Københavner-ekskursion med ”en kollega fortæller-koncept”

Interessen skærpes, når en kollega fortæller, og det gjorde Richard og Jimmie bl.a., da vi...

Tema - 3. september 2018

Skal du sætte et team, som ingeniør, arkitekt eller noget helt tredje? Find inspiration i disse seks kategorier

Når vi skal sætte et nyt team hos Arne Elkjær A/S, arbejder vi ud fra...

Nyhed - 23. august 2018

VI LØBER FOR FAMILIER MED KRÆFTRAMTE BØRN

VI LØBER FOR EN GOD SAG Vi har igen i år oprettet en løbeklub, hvor...