Telefon (+45) 86 16 47 55

Projektet

Enggaardsskolen i Billund omdannes til den nye Internationale Skole i Billund. Skolen er allerede opstartet med børnehave og pre-school i en mindre renoveret del af den oprindelige folkeskole. Resten af skolen renoveres overalt med nye overflader, åbning af fællesrum, nye forbindelsesgange, der skaber sammenhæng mellem de eksisterende klynger. Områder skifter funktion, for at skabe et bedre flow og for også fysisk at sætte de kreative fag i centrum. ”Hands-on”, der udgøres af sløjd, billedkunst, lego-lab, musik og drama placeres således i bygningskompleksets hjerte.

Den internationale skole omfatter alle funktioner for alle klassetrin. For at opnå en hensigtsmæssig indretning og et velfungerende fællesområde, udføres tilbygninger i form af ny aula, nyt succesområde, hvor elevernes succeser kan udstilles ved skolens indgang, samt en ny kantine i en centralt eksisterende længe, der åbnes op som stålrammehal.

Arne Elkjær forestår projektering af nye ventilationsanlæg, for at opnå et bedre indeklima, rådgivning om energioptimering, nye VVS-installationer, el-projekt, nødvendig omlægning af kloak, akustik i nye og ændrede områder samt projektering af bærende konstruktioner.

Kenneth Jul Søgaard

Kenneth Jul Søgaard

Projektleder


T: +45 26 24 46 78

M: kjs@arneelkjaer.dk


Se alle medarbejdere

Projektfakta

Sag:
Om- og tilbygning
Opgavetype:
Ingeniørprojektering
Bygherre:
International School of Billund
Areal:
5.000 m2 skole og 770 m2 kælder
Udført:
2015-2016
Anvendelse:
Privatskole
Entrepriseform:
Delvis total- og hovedentreprise